Neem direct contact met ons op:
tel Transport: +31 (0)20 405 80 00 ~ Warehouse: +31 (0)20 405 80 03
empty

Transport

Schiphol Express is een expert in logistieke dienstverlening. Wij verzorgen het transport van uw goederen inclusief alle bijkomende handelingen.

Van vertrekpunt tot aflevering heeft u geen omkijken naar uw zending en kunt u rekenen op efficiënt en veilig vervoer.
Vanwege ons uitgebreide netwerk kunnen wij de meest voorkomende transporten realiseren. 

ADR
Schiphol Express verzorgt op aanvraag ook ADR vervoer. Wij begrijpen dat   het vervoer van gevaarlijke goederen een serieuze aangelegenheid is die expertise en toewijding vereist. Als transporteur zijn we er trots op om hoogwaardige diensten aan te bieden die voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en uw gemoedsrust waarborgen.

Schiphol Transport 
Schiphol Express staat klaar voor het gehele traject van uw zending, welke begint/eindigt op Schiphol. We halen u import zendingen op bij de eerste linie loodsen en leveren deze zending voor u aan in heel Nederland. Voor uw export zendingen halen wij deze in heel Nederland op en kunnen we deze dezelfde dag nog aanleveren bij de air lines. 

Of het nu gaat om import of export, onze missie is om een vlekkeloze transportervaring te bieden, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over het logistieke proces. We zijn er trots op dat we uw betrouwbare partner zijn voor luchtvrachttransport en dat we uw goederen veilig en efficiënt kunnen vervoeren, waar ter wereld uw bestemming ook mag zijn.

High value transport
Schiphol Express is ook TAPA gecertificeerd. TAPA (Transported Asset Protection Association) speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van uw goederen tijdens het transportproces. Voor zendingen die een hoge waarde hebben, kunt u gebruikmaken van onze vrachtwagens en chauffeurs die TAPA gecertificeerd zijn.

Tracking en Tracing
Schiphol Express maakt gebruik van het systeem Transpas dat geleverd wordt door Art systems. Met dit systeem wordt de planning voorbereid van ons landelijke transport. Door middel van status updates probeert Schiphol Express op een pro actieve manier te communiceren met haar klanten. Via Tranpas online voorziet Schiphol Express haar klanten van meer transparantie en een betere gemoedsrust tijdens het transportproces.
 

U kunt bij ons rekenen op een vlekkeloos verlopend transport.